HOMEDowntown Holiday Apartments  
Apartmanok a térképen
  
 Belvárosi apartmanok 
 6 vendég:
 BP-01A-HA-4R   
 5 vendég:
 BP-01-HA-3L    
 4 vendég:
 BP-01-HA-3R    
 3 vendég:   
 BP-08-K  
 2 vendég:
 BP-12-M      
 BP-15-O-6   
 BP-37-DO-G    
 BP-37-DO-K   
   
  
 Pest-Centrum apartmanok
 4 vendég:
BP-24  
BP-23-R  
BP-47-DE  
BP-02A-I  
 2 vendég:
BP-18-HE  
 BP-25  
 BP-55  
   
  
 Budavár környéke
 6 vendég:
 BP-16-ATT   
 4 vendég (2+2):
 BP-35-ATT    
 2 vendég:
 BP-04-F    
   
  
 Buda-Centrum apartmanok
 4 vendég:
 BP-26-KK   
   
   
 Buda-City apartmanok
 3 vendég:
 BP-54-F   
   
   
 Óbuda-Centrum apartmanok
 6 vendég (6+2):
 BP-06  
 BP-08  
 3 vendég:
 BP-19-P-J    
 BP-19-P-M      
 2 vendég:
 BP-19-P-E
   
   
    
 GYIK
 ÁSZF
 Kontakt   
 Impressum
   
   
 vissza
   
 Startoldal
   
   
 
IMPRESSUM
  
Kínálatunk:
- 1-4 szobás vendéglakások max. 8 vendég részére Budapest központjában,
- több lakás a belvárosi gyalogjáró negyedben.
  

Vendéglakás hálózatunk éjjel-nappal működik nyitvatartási órák nélkül az internet segítségével. Érdeklődésére 24 órán belül válaszoluk hétvégén és ünnepnapokon is.

Sürgös esetben hívjon:
hívjon
  
  
  
Jogi nyilatkozat
  
1. Onlinekínálatunk tartalma
Az író semmilyen felelősséget nem vállal az itt leírt információk aktualitására, teljességére vagy minőségére. Az író anyagi és ideális felelőssége teljes mértékben kizárt, ha a felhasználó hibás vagy nem teljes információk használata révén károsodik, amennyiben a hibás vagy hiányos információkról nem igazolható, hogy az író maga szándékosan vagy akaratlanul követte el. Minden kínálat szabad és kötelezettségtől mentes. Az író fenntart mnden jogot arra, hogy az egész kínálatot előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, sztornírozza, ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse.
      
2. Hivatkozások és linkek
Idegen internetoldalakra való közvetlen vagy közvetett hivatkozások esetében (hyperlinkek), melyek az író felelősségén kívül állnak, csak akkor lépnek jogilag életbe, amennyiben az írónak tudta van jogellenes tartalmukról és számára technikailag lehetséges vagy elvárható lenne, hogy annak jogellenes használatát megakadályozza. Az író ezúttal kijelenti, hogy a link megírásakor a linkelt oldalon számára semmilyen illegális tartalom nem volt felismerhető. A linkelt oldal aktuális és jövőbeli alkotására, tartalmára vagy szerzői védelmére az írónak semminemű befolyása nincs. Ezért az író távol tartja magát minden linkelt oldal teljes tartalmától, melyek a linkelés óta meg lettek változtatva. Ez az álláspont egyúttal érvényes minden, a saját internetkínálatban linkelt megjegyzésre, valamint az író által készített vendégkönyvekben, fórumokban, link- és levelezőlistákban idegenek által tett bejegyzésre mindennemű adatbank formában, melyeknek tartalmához az író hozzáférhet. Illegális, hibás vagy hiányos adatokért és különösen károkért, melyek a felkínált információk használatából vagy fel nem használatából erednek, a linkelt oldal felkínálója felelős és nem az, aki csak arra a publikációra hivatkozik vagy linkel.
   
3. Szerzői- és Eredetiségi Védjegyek feltüntetése
Az író igyekszik megtenni mindent a szerzői jogok feltüntetése érdekében a felhasznált képek, grafikák, hangok, videok és szövegek használatakor és igyekszik saját vagy licencmentesen használható anyagot használni. Minden az internetkínálatban megnevezett és esetleg harmadik személy által védett márkák és termékek tulajdonjogai az aktuális előírásoknak megfelelő feltüntetésre kerülnek. A puszta megnevezésből vagy meg nem nevezésből még semmiképpen sem következtethető, hogy a márkák nem lennének harmadik személy joga által védve! - A nyilvánosságra hozott, az író által készített objektumok copyright joga egyedül az író korlátlan tulajdonában marad. Ezeknek az objektumoknak a sokszorosítása vagy felhasználása grafika, video és szöveg formában vagy nyomtatott publikációkban az író előzetes írásbeli beleegyezése nélkül tilos.
   
4. Adatvédelem
Amennyiben az internetkínálatban lehetőség nyílik személyes vagy üzleti adatok (e-mailcímek, nevek, címek) publikálására, úgy ezeknek az adatoknak a felhasználó általi megadása önkéntesen történik. A felkínált szolgálatok igénybevétele és megfizetése - amennyiben technikailag lehetséges és elvárható - adatközlés nélkül, illetve anonymizált adatok és személyek által is engedélyezett. Az impresszumban vagy hasonló oldalakon közzétett adatok használata - kontaktinformációk, postai címek, telefon- és faxszámok, valamint e-mailcímek használata harmadik személy által nem kért információk közlésére semmilyen formában sem engedélyezett. A mindennemű jogi lépésre való jogot fenntartjuk a nemkivánatos, úgynevezett Spam-levelek feladói ellen.
   
5. Jogi nyilatkozat életbelépte 
Ez a jogi nyilatkozat részeként tekintendő annak az internetkínálatnak, ahonnan erre az oldalra lett linkelve. Amennyiben a szöveg része vagy egyes fogalmazások az érvényben levő jognak nem, már nem vagy nem teljesen felelnek meg, továbbra is érvényben maradnak a dokumentum további részei. 
    
     
 
   
    
Budapest-Travel Team                                                                                                               
   
   

Copyright © 1999  Budapest-Travel     -     minden jog fenntartva:

Budapestre utazik és szállást keres elfogadható áron?  -  Akkor itt jó helyen jár!  
1-4 szobás apartmanokat kínálunk 1-8 vendég számára Budapest központjában!